Încă un grup de copii a căzut victimă laptelului oferit de unitatea şcolară la care învăţau în baza Programului “Laptele şi Cornul”.

sursa foto napocafm.ro
sursa foto napocafm.ro

De această dată incidentul s-a petrecut la Galaţi, unde 40 de elevi de la Şcoala Generală nr. 40 au fost transportaţi de urgenţă la spital, acuzând simptomele unei toxiinfecţii alimentare.

Deocamdată nu se ştie exact cât de gravă este situaţia, însă autorităţile locale se tem că numărul elevilor cu probleme va creşte.

Acesta este doar ultimul incident dintr-un lung şir de astfel de evenimente. La sfârşitul săptămânii trecute, mai mulţi elevi de la o şcoală din Pechea au ajuns la spital cu toxiinfecţii alimentare.

Ulterior, 39 de elevi de la o şcoală din Piteşti au ajuns şi ei la spital, cu toxiinfecţii alimentare, după ce au consumat produse tip fast-food. Cantina implicată în acest caz a fost amendată şi închisă din cauza problemelor grave descoperite de autorităţi.

Vă reamintim că şi la Bacău zeci de persoane au ajuns la spital, cu toxiinfecţii alimentare, după ce au mâncat la o pomană.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version