Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 94 de decese în România / 278 de cazuri noi de infectați, 2.738 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

Amfiteatru TNB. Cinema, teatru și muzică sub cerul liber (program luna august)

Pe TNB, până la sfârșit de septembrie, cultura și genurile artistice, diversitatea şi dezbaterea estivală (dar şi culturală) se întâlnesc sub cerul nopților de vară, chiar la km 0 al Capitalei, într-un program nocturn incitant. 

Din luna mai până la final de iulie, Amfiteatru TNB a oferit 50 de evenimente dintre cele mai variate: spectacole de teatru și dans, concerte de jazz, rock, folk etc.

Artişti tineri sau nume consacrate au întâlnit sus pe teatru un public numeros, deschis, entuziast.

 

De asemenea, august va fi o lună plină la AMFITEATRU.  Sunt pregătite 31 de evenimente să umple sălile și nopțile de vară sus pe teatru. Iar, din 4 august, TNB vă invită la Cinema sub cerul liber.

Programul AMFITEATRU – nopți de vară sus pe teatru va fi completat cu seri de film: pelicule premiate, avanpremiere, noutăți, invitați și discuții cu realizatorii, toate pe acoperișul Teatrului Național până pe 30 septembrie. Proiectul este realizat în colaborare cu TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, și va cuprinde o selecție cu cele mai bune filme de la TIFF 2019.

Generația Woodstock (Woodstock: Three Days that Defined a Generation) – duminică, 4 august

Prima proiecție de la Amfiteatru TNB (duminică, 4 august) este documentarul Generația Woodstock (Woodstock: Three Days that Defined a Generation), lansat la 50 de ani de la festivalul care avea să schimbe lumea. Generația Woodstock a avut parte de o proiecție unică și de succes în cadrul TIFF.

Printre titlurile propuse se numără filme premiate, filme apreciate și filme în avanpremieră. Unul dintre ele este Monos (r. Alejandro Landes), o poveste despre supraviețuire, putere și anarhie.

Alt titlu propus este filmul câștigător al Trofeului TransilvaniaUn om fidel / L’homme fidèle, comedia romantică regizată de Louis Garrel, cu Laetitia Casta și Lily-Rose Depp, care a câștigat Premiului Special al Juriului și care va rula în avanpremieră, urmând să intre în cinema din 20 septembrie

În programul oferit de TIFF Unlimited se regăsesc și alte titluri din selecția ediției 2019 a TIFF. Primul este Femeie în război / Woman at War (r.Benedikt Erlingsson), o poveste impresionantă a unei femei determinate să-și ducă planurile la bun sfârșit, disponibil pe unlimited.tiff.ro.

Al doilea titlu este Vieți duble / Double vies, o comedie bine dozată, cu Guillaume Canet și Juliette Binochesemnată de Olivier Assayas, recent lansată în cinema.

Al treilea titlu este Sutienul / The Bra, al multi-premiatului regizor, scenarist și producător german Veit Helmer, cu Maia Morgenstern în unul din rolurile principale.

Costul unui bilet care oferă acces la un film este de 30 de lei. Biletele se pot achiziționa de pe www.mystage.ro.

Download (DOCX, 21KB)

Download (DOCX, 24KB)

Download (DOCX, 17KB)

7 Shares