Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la CCR Ordonanța anticipatelor / POLITICĂ: PSD, ALDE și Pro România vor boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II, pentru a menține interimar Guvernul Orban I / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Anisie vrea laborator de cercetare pentru studii despre sistemul de educație

Noul ministru al Educației, Monica Anisie, a declarat joi, la preluarea mandatului, că una dintre măsurile pe care le va lua în instituție este comasarea Institutului de Științe ale Educației cu Centrul Național de Evaluare și Examinare.

”Îmi doresc în cadrul Ministerului Educației un laborator de cercetare care să-mi livreze studii și documente despre sistemul de educație” , a spus Anisie.

Ea a precizat că această măsură a fost luată pentru că până acum niciun ministru nu a ținut cont de lucrările realizate de specialiștii de la Institutul pentru Științe ale Educației.

Ea susține că toate deciziile pe care le va lua se vor baza pe răspunsul la întrebarea: ”Ce aduce bun pentru elev măsura pe care o iau?”

Totodată, Anisie  își dorește “un parteneriat real cu sindicatele și cu elevii”.

La ceremonia de predare-primire a gestiunii administrative/mandatului de ministru al Educaţiei şi Cercetării au participat premierul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan.

0 Shares