Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din această vară, s-a lăsat cu armonie, băutură, voie bună, muzică de calitate, dar și cu răni și sânge.

Astfel, conform organizatorilor, pe parcursul festivalului desfășurat în perioada 12-16 iulie zona de la Castelul Banffy a fost deservită de două spitale mobile organizate cu ajutorul UPU SMURD Cluj.

Iar prezența personalului medical a fost apreciată din plin în condițiile în care doctorii au fost nevoiți să execute 557 de intervenții pe parcursul celor cinci zile de festival.

Cea mai aglomerată perioadă a fost noaptea de sâmbătă spre duminică, când nu mai puțin de 144 de persoane au avut nevoie de intervenția medicilor.

Cel puțin cinci dintre persoanele asistate medical la Electric Castle au avut nevoie de internare, iar reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență susțin că situația putea fi mult mai dramatică dacă nu existau echipe mobile care să prevină eventuale situații de urgență și care să ajute persoanele cu afecțiuni medicale.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version