Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, a anunțat, miercuri, că autoritățile locale vor să bage 70 de milioane de lei în modernizarea Spitalului de Urgență din Galați.

sursa foto presagalati.ro

Finanțarea ar urma să fie asigurată din fonduri europene și guvernamentale atrase prin dezvoltarea unui proiect de creștere a eficienței energetice a clădirilor în care își desfășoară activitatea medicală unitățile locale.

Ar urma să se efectueze consolidarea clădirii, schimbarea tuturor lifturilor și a tâmplăriei, anveloparea clădirii și efectuarea de lucrări de izolație.

În plus, ar urma să fie înlocuite instalațiile de apă și de energie termică.

“Este un proiect care face parte din strategia de dezvoltare şi îmbunătăţire a infrastructurii medicale din judeţul Galaţi. Acest contract va asigura condiţii mult mai bune de spitalizare la cea mai mare unitate medicală din judeţ. Este cel mai important proiect de investiţie derulat la Spitalul Clinic Judeţean ‘Sf. Apostol Andrei’, cu o valoare de peste 15 milioane de euro. Este al cincilea proiect care intră în implementare la Spitalul Clinic Judeţean ‘Sf. Apostol Andrei’ şi mai avem în pregătire alte două proiecte majore de investiţie”, a spus Fotea.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version