În plin scandal al achiziționării a 120 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19,  ecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, anunţă o nouă politică privind imunizarea: de la 1 iulie, vaccinarea se va face doar la medicii de familie, iar toate centrele de vaccinare se închid.

Cîțu se spală pe mâini în privința achiziției de vaccinuri anti-COVID: „Să o anchetăm pe Ursula, să vedem ce a avut în cap”

„Prin urmare, perioada de tranziţie de la vaccinarea de tip „campanie” împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului naţional de vaccinare al Ministerului Sănătăţii se va încheia pe 30 iunie. Până la această dată inclusiv, toţi cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcţionează în continuare, cât şi la cabinetele medicilor de familie. Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare îşi vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie”, a scris Andrei Baciu, marţi, pe pagina sa de Facebook.

 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version