Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Campanie de testare gratuită a glicemiei: „București, cât de dulce ești”

Începând de luni și până în 7 octombrie, în 14 locații din toate sectoarele Capitalei se derulează o amplă campanie de testare gratuită a glicemiei, denumită „București, cât de dulce ești”.

Campania este organizată de Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) împreună cu Spitalul Clinic „Sf. Maria”, Spitalul Clinic Colțea și Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, cu sprijinul Primăriei Capitalei și al celor șase primării de sector.

Unde sunt amplasate cele 14 corturi:

  • SECTORUL 1: Piața Amzei; Piața Matache; Spitalul Clinic „Sf. Maria” (în fața unității sanitare)
  • SECTORUL 2: Piața Obor
  • SECTORUL 3: Magazinul Unirea (ieșirea de la metrou – M2); Piața Universității (ieșirea de la metrou din laterala Spitalului Colțea); Dristor (zona metrou)
  • SECTORUL 4: Str. Străduinței nr. 1B; Șos. Berceni nr.50; Piața Sudului;
  • SECTORUL 5: Piața Rahova; Stația de metrou Eroii Sanitari (ieșirea de la metrou corespondentă SUUB)
  • SECTORUL 6: Zona Pasajului Lujerului; Piațeta Drumul Taberei, Nr. 34.

Programul de funcționare al centrelor de măsurare gratuită a glicemiei este luni-vineri, între orele 07:00 – 09:00.

Dacă rezultatul testării glicemiei ridică semne de întrebare pentru cadrele medicale din punctele unde se face analiza, pacienții sunt sfătuiți să meargă la medicul de familie pentru a fi îndrumați cu bilet de trimitere către un medic specialist diabetolog. Spitalele administrate de ASSMB unde bucureștenii se pot adresa pentru diagnosticarea și tratarea diabetului zaharat sunt Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa” și Spitalul Clinic Colentina.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv