Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR, Forța Dreptei și 2 PNL-iști au atacat la CCR legea pe care Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea / Moşteanu: „Am blocat proiectul, nu va creşte niciun fel de taxă” / 

Breaking News:

Deca se derobează: „Schimbarea stă în mâinile fiecărui profesor, ale fiecărui elev şi ale fiecărui părinte”

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a afirmat luni, la deschiderea anului şcolar, că este un nou început pentru întregul sistem de educaţie, după intrarea în vigoare a Legii învăţământului preuniversitar, dar le-a cerut profesorilor, elevilor și părințilorsă facă „schimbarea” dorită.

„Siguranţa elevilor şi profesorului este o altă prioritate. Am adoptat şi vom mai adopta măsuri ferme pentru prevenirea şi reducerea violenţei în mediul şcolar şi vom pune un accent mai mare pe prevenţie prin proiecte şi campanii de prevenire a consumului de substanţe interzise”, a mai spus Deca.

Ea a mai arătat că toate aceste schimbări pot avea loc doar prin eforturi colective şi printr-un parteneriat strâns între toţi cei implicaţi în viaţa şcolii, în educaţie.

„Schimbarea stă în mâinile fiecărui profesor, ale fiecărui elev şi ale fiecărui părinte. Contez, aşadar, pe sprijinul dumneavoastră pentru ca transformarea în bine a sistemului de învăţământ românesc să devină realitate”, a insistat Deca.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv