799 de şcoli din toată ţara au primit kit-uri de rugby tag, acţiunea făcând parte din demersul DHL şi FRR de popularizare a rugby-ului, de informare asupra beneficiilor jocului de rugby şi a perspectivelor practicanţilor.

dav

Federaţia Română de Rugby, alături de DHL Express România, un partener de tradiţie al Ovalului românesc, îşi propune să aducă rugbyul acolo unde îi este locul, în sufletul oamenilor, pentru că rugbyul este un sport de iubit, de îmbrăţişat, de practicat, indiferent de vârstă, şi de păstrat ca pe acel ceva de preţ care te bucură, te sprijină, te dezvoltă.

Înscriindu-se în seria acţiunilor de popularizare a rugbyului a Federaţiei Române de Rugby, proiectul “DHL livrează rugby” a trimis în 799 de şcoli din România kit-ul de tag rugby folositor profesorilor care doresc să îşi îndrume elevii spre practicarea acestui sport.

Pe lângă tradiţionalul balon de joc şi centurile tag, kit-ul conţine informaţii concentrate pentru pregătirea lecţiilor, într-un format uşor accesibil, toate dotările necesare pentru desfăşurarea orelor în siguranţă şi în acelaşi timp în concordanţă cu regulamentul jocului de rugby-tag, informaţii despre beneficiile jocului de rugby şi perspectivele practicanţilor.

Cu ajutorul tuturor dascălilor care se vor îndrepta spre tag-rugby şi al DHL, Federaţia Română de Rugby doreşte să deschidă tinerilor drumul drept către un stil de viaţă sănătos în primul rând, şi, pentru cei cu adevărat dedicaţi şi talentaţi, către o carieră sportivă internaţională.

DHL Van

“DHL livrează rugby” a trimis kit-ul de rugby tag în 799 de şcoli din România, fiind acoperite toate judeţele, indiferent de tradiţia pe care o au în sportul cu balonul oval.

“Ne adresăm dumneavoastră, dascălii, cei dintâi responsabili de formarea corectă a copiilor în mâinile cărora ne punem cu toţii viitorul. Aveţi o misiune dificilă, plină de provocări, din care uneori lipsesc suportul susţinut, empatia, viziunea globală. Tocmai de aceea, împreună cu partenerul DHL, am decis să venim în întâmpinarea eforturilor dumneavoastră, punându-vă la dispoziţie tot ceea ce este necesar pentru a deschide drumul rugbyului în instituţia de învăţământ în care activaţi. Sportul cu balonul oval este o alegere potrivită atât din postura de dascăl, cât şi din cea de simplu practicant, iar aceasta v-o pot spune cu toată onestitatea, nu ca preşedinte al Federaţiei Române de Rugby, ci ca jucător pasionat, căpitan al naţionalei. Impune o conduită aparte, promovează valori pe care ne dorim să le regăsim în societatea noastră – respect, solidaritate, fair-play, integritate, disciplină, formează caractere. Împreună, având la îndemână mijloacele potrivite, creştem frumos generaţiile viitoare”, a declarat Haralambie Dumitraş, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

“DHL este un susţinător al rugby-ului în întreaga lume, încă din 2011 când a devenit Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup. Tot de atunci, DHL Express România susţine dezvoltarea rugbyului în România, prin parteneriatul cu Federaţia Română de Rugby. Anul acesta am mai făcut împreună un pas important credem noi, prin iniţierea proiectului Rugby în şcoli. Ne dorim să atragem cât mai mulţi copii către acest sport minunat, astfel încât performanţa Stejarilor să continue peste ani şi să readucem naţionala României printre naţiunile majore din rugby la nivel mondial”, a declarat Daniel Kearvell , Managing Director DHL România.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version