Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță concursuri ce vor fi „pe bune” pentru ocuparea funcţiilor de manager la patru spitale de la Căi Ferate.

„Spitalele din reţeaua Transporturilor caută profesionişti. Aşa cum am atras până acum profesionişti la conducerea companiilor din subordinea ministerului (şi continuăm, nu ne-am oprit), acum vine rândul spitalelor CF. Mă bucur să anunţ că 4 spitale CF organizează în perioada următoare concursuri pentru funcţii de manager şi fac apel la toţi profesioniştii din sănătate, care doresc să se implice alături de echipa noastră, să se înscrie cu încredere. Din partea mea pot promite un concurs pe bune şi sprijin din partea ministerului în derularea de proiecte de investiţii şi modernizare. Şi nu luaţi promisiunea drept vorbe goale”, a scris Drulă, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul a menţionat că, anul acesta, un total de cinci spitale CF au accesat cu sprijinul MTI finanţare europeană nerambursabilă în valoare de peste 90 de milioane de lei.

Concursurile vor fi organizate astfel:

  • Spitalul Clinic CF Timişoara: 18 -31 iulie
  • Spitalul General CF Drobeta-Turnu Severin: 20 iulie-6 august
  • Spitalul General CF Sibiu: 4-21 august
  • Spitalul Clinic CF Craiova: 23 august-6 septembrie.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version