Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Afaceristul Sorin Strutinsky este dat în urmărire /  El a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare / DNA: Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, este audiat de procurori / POLITICĂ: Senatul votează data alegerilor locale: 27 septembrie / ANM: Cod Portocaliu și Galben de ploi torențiale ți vijelii, până marți la ora 22.00 / 

Breaking News:
 

Elevii își pot relua antrenamentele în cluburile sportive școlare și liceele de profil

Elevii își pot relua antrenamentele în cluburile sportive școlare și liceele de profil, începând de luni, informează Ministerul Educației.

„Începând de azi, 29 iunie 2020, pot fi reluate activitățile sportive competițiile oficiale), cu respectarea prevederilor ordinului comun între Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății 619/1077 din 12.06.2020”, se arată în comunicatul transmis redacției.

La sediul MEC a avut loc o întâlnire între ministrul Educației, Monica Anisie, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, și reprezentanții federațiilor sportive – sporturi de echipă: Gheorghe Vișan – Federația Română Volei, Alexandru Dedu – Federația Română de Handbal și Alin Petrache – Federația Română de Rugby.

„Mă bucur că putem să facem acest anunț, al reluării activităților în unitățile de învățământ cu program sportiv integrat și suplimentar, întrucât sportul deține un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a  copiilor noștri. Au fost multe discuții referitoare la acest subiect, însă deciziile noastre au avut tot timpul în prim-plan siguranța copiilor și a tinerilor. De aceea, sunt încrezătoare că în urma acestui dialog deschis cu Ministerul Tineretului și Sportului, se vor concretiza proiecte importante pentru tinerii care vor să facă sport, proiecte pe care le vom anunța curând”, a declarat Monica Anisie.

„Deschiderea CSS-urilor și a LPS-urilor a fost unul dintre cele mai dezbătute subiecte în ultima perioadă cu oamenii din lumea sportului și mă bucur că am reușit acum să facem și acest pas”, a spus și Ionuț Stroe.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv