Pus pe gânduri de tragedia din Club Colectiv şi de ceea ce s-a întâmplat ulterior, Gigi Becali, patronul clubului Steaua Bucureşti, a anunţat că vrea să investească masiv într-un nou spital.

sursa foto: spynews.ro
sursa foto: spynews.ro

Becali s-a declarat nemulţumit de faptul că spitalele din Bucureşti au ajuns rapid la capacitatea maximă, după tragedia din Club Colectiv, iar mulţi dintre pacienţi au ajuns să fie supravegheaţi de medici români care activează peste hotare sau au avut nevoie de transfer în străinătate.

În aceste condiţii, Gigi Becali a anunţat că vrea să revoluţioneze sistemul medical din România şi este gata să pună la bătaie 50 de milioane de euro pentru un spital ultramodern care să ofere servicii medicale gratuite pentru pensionari sau pentru persoanele cu venituri modeste.

“Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de Arşi, este gata să revină în ţară şi să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici – mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau la pensionarii cu pensii mici – vor beneficia de gratuitate. Cei cu bani vor plăti toate serviciile medicale, aşa cum plătesc la orice clinică privată la care merg în clipa de faţă”, a spus Gigi Becali, potrivit SpyNews.

Planul patronului clubului de fotbal Steaua Bucureşti este cât se poate de simplu. Gigi Becali susţine că 30% din încasări vor ajunge direct în conturile medicilor. Afaceristul este convins că doctorii vor ajunge, astfel, să câştige între 8.000 şi 10.000 de euro pe lună şi că “astfel se vor întoarce absolut toţi specialiştii români care activează în străinătate”.

Becali spune că va construi spitalul în parteneriat cu un alt mare om de afaceri. Patronul Stelei nu a vrut să-i dezvăluie acestuia numele, dar toate indiciile duc către Ion Ţiriac.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version