Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la CCR Ordonanța anticipatelor / POLITICĂ: PSD, ALDE și Pro România vor boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II, pentru a menține interimar Guvernul Orban I / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Grup lucru la MEC, pentru metodologia de aplicare a Legii anti-bullying

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) invită să se înscrie, pentru elaborarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii anti-bullying, reprezentanții ONG-urilor cu experiență în domeniu, ai instituțiilor abilitate din administrația publică locală și centrală, ai unităților de învățământ și instituțiilor relevante, care au avut proiecte și rezultate concrete în domeniu, precum și pe toți partenerii sociali și reprezentanții elevilor și părinților.

Grupul de lucru va fi înființat pentru elaborarea Normelor Metodologice de aplicare a prevederilor art. 7 alin. (11), art. 561 și ale pct. 61 din anexa la Legea educației naționale nr. 1/2011, prevederi introduse prin Legea 221/2019, respectiv GL anti-bullying.

Grupul de lucru va contribui, printr-o activitate transparentă solidară și voluntară, la elaborarea normelor metodologice care vor fi puse în consultare publică.

Părțile interesate sunt invitate să transmită propuneri de nominalizare a câte unui reprezentant pentru grupul de lucru până miercuri, 4 decembrie, la adresa de email corina.ceama@edu.gov.ro, cu subiectul „Înscriere Grup de lucru anti-bullying”.

0 Shares