Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ:  Liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc din nou, după două săptămâni de la ultima ședință / Rotativa la guvernare, remanierea unor miniștri și rectificarea bugetară / 

Breaking News:

Guvernul Ciucă a aprobat construirea unui sediu nou pentru Spitalul Gerota ce aparține MAI

Guvernul Ciucă a aprobat, în ședința de miercuri,  indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui sediu nou pentru Spitalul de Urgenţă „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” Bucureşti, ce aprține Ministerului Afacerilor Interne (MAI), pentru polițiști, jandarmi și familiile lor.  

Valoarea totală a investiţiei este de 2,04 miliarde lei (circa 400 de milioane de euro), cu TVA, iar durata de execuţie a obiectivului de 3 ani.

Investiția face parte din lista spitalelor ce trebuie construite sau modernizate cu fonduri din PNRR, potrivit notei de fundamentare. 

Spitalul va fi amplasat în Bucureşti, Aleea Privighetorilor nr. 1A, sector 1, lângă Academia de Poliție.

Spitalul va avea un total de 400 paturi pentru spitalizarea continuă a pacienţilor, 40 paturi în regim de spitalizare de zi şi 50 paturi pentru anestezie şi terapie intensivă, precum şi o unitate pentru primirea urgenţelor (UPU).

Finanţarea se va realiza din fonduri externe nerambursabile şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Afacerilor Interne.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv