Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Parlamentul l-a revocat pe Bădălău de la vicepreședinția Curții de Conturi / JUSTIȚIE: Cocoş, Crinuţa Dumitrean, Diacomatu și „Stelu” au scăpat de condamnări / ÎCCJ: Faptele s-au prescris  / CCR se va pronunța în 14 decembrie pe suprataxarea contractelor de muncă part-time / 

Breaking News:

Guvernul decontează 15.000 de lei pentru procedurile de fertilizare in vitro

Guvernul va deconta 15.000 de lei pentru procedurile de fertilizare in vitro (FIV), iar cererile vor putea fi depuse on-line, începând cu data de 5 decembrie.

Vor fi acceptate trei proceduri pe an, iar suma va fi decontată în două tranşe: un voucher pentru tratament (în valoare de 5.000 de lei) şi un voucher pentru embriotransfer (10.000 de lei).

Precizările au fost făcute marţi, la Palatul Victoria, de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, care Fa arătat că liderii coaliţiei au decis „extinderea” la nivel naţional a programului privind decontarea procedurilor FIV aplicat de Primăria Capitalei, în urma căruia s-au născut 560 de copii.

Firea a semnat cu ministrul Muncii, Marius Budăi, ordinul comun privind aprobarea Normelor de aplicare a „Programului social de interes naţional de susţinere a cuplurilor şi a persoanelor singure, pentru creşterea natalităţii”.

La eveniment au fost prezenți liderii coaliției: premierul Nicolae Ciucă(PNL), Marcel Ciolacu (PSD) și Kelemen Hunor (UDMR).

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv