Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Iohannis justifică de ce legislația pentru „România Educată” trenează de 6 ani și jumătate: „Se naşte greu”

Președintele Klaus Iohannis a fost taxat, marți, de jurnaliști, pentru faptul că proiectul său prezidențial „România Educată”, promis de 6 ani și jumătate, nu este nici astăzi transpus în legislație.

Întrebat, marți, despre acest subiect, într-o conferință de presă la Cotroceni, șeful statului a spus:

„Se naşte greu, aşa este. Eu sunt convins că vom avea noua legislaţie în acest an. Ea va putea fi implementată cel mai devreme în următorul an şcolar, iar un ciclu de şcolarizare ştim cu toţii cât durează. Vom vedea dacă a fost bine sau mai necesită echilibrări”.

El a dat vina pe politic, dar a evitat să răspundă întrebării dacă este un eșec proiectul său: „Au trecut şase ani şi jumătate. Acest lucru arată doar că pregătirea pentru acest proiect a fost dificilă, mai degrabă din motive politice decât tehnice. „România Educată” este un proiect în pregătire şi în desfăşurare, aceste rezultate nu se datorează proiectului România Educată, arată de ce e nevoie de proiectul România Educată pentru care se elaborează acum setul de legi care vor fi adoptate în acest an şi cel mai devreme în următorul an şcolar 2023/2024 începe în fine implementarea proiectului România Educată, care va aduce rezolvări pentru multe din problemele enunţate”.

54 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv