Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Mihai Fifor și Răzvan Cuc, citați ca martori în dosarul șpăgilor de la vama Nădlac II / POLITICĂ: Premierul Orban a convocat două ședințe de Guvern: la ora 9.00 și la ora 17.00 / EXTERNE: Partidul Conservator, condus de premierul Boris Johnson, a câștigat majoritatea în Parlamentul de la Londra /

Breaking News:
 

Kituri medicale speciale pentru răniţii din Colectiv, în spitalele din Bucureşti

În spitalele din Bucureşti care au tratat răniţii din Colectiv există, de vineri, kituri medicale speciale pentru aceşti pacienţi.

raniti colectiv, ciolos 3

Anunţul a fost făcut de voluntarii care s-au implicat în transferul persoanelor rănite în incendiul din clubul Colectiv de la spitalele din Capitală la cele din străinătate.

Ei s-au întâlnit vineri cu ministrul Sănătăţii şi cu reprezentanţi ai Guvernului, după ce, în urmă cu o lună, au reclamat lipsa acestor kituri premierului Dacian Cioloş.

Voluntarii au precizat că este foarte important ca pacienţii să meargă la spital să ceară aceste kituri, care conţin şampon, săpun, unguent şi pansamente speciale pentru cei arşi, deoarece îi vor ajuta în procesul de vindecare, kituri le fiind la standarde europene.

La discuţia cu oficialii Ministerului Sănătăţii şi ai Guvernului, voluntarii au primit asigurări că vor avea loc modificări legislative pentru reglementarea situaţiei concediilor medicale necesare victimelor din Colectiv, dar şi celor din familiile acestora, care îi îngrijesc.

În săptămânile următoare va fi reglementată legislativ şi problema banilor pe care familiile celor răniţi în Colectiv îi vor primi şi după externare.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015 şi-au pierdut viaţa 63 de persoane iar 147 au fost rănite.

Ministerul Sănătăţii a deschis la sfârşitul anului trecut o linie telefonică pentru sprijinirea răniţilor în incendiul din Colectiv: 021.3072.614.

1 Shares