Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Medicii de familie din Capitală vor primi doar parțial banii pe octombrie – mesaj de la CASMB

Medicii de familie din Capitală au fost anunțați că vor primi doar parțial banii pe luna octombrie, potrivit unui mesaj primit de la primit de la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB) fosta președintă a Federației Naționale a Patronatelor Medicilor de Familie, dr. Raluca Zoițanu.

„Simați parteneri contractuali, având în vedere contextul actual privind alocarea creditelor bugetare, vă comunicăm faptul că serviciile medicale aferente lunii octombrie 2023 vor fi decontate parțial, urmând ca diferența să fie plătită în cel mai scurt timp”, se arată în mesajul CASMB.

„Mâine-poimâine vor începe să plătească și salariile și pensiile 60%. Sau să livreze gaz, energie electrică și apă caldă doar 60% din timp. Dacă nu mai au bani, că i-au păpat, ce să facă și ei? N-au ce să facă”, a comentat medicul Raluca Zoițanu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv