Prins la înghesuială de membrii Unităţii de Primiri Urgenţe SMURD Bucureşti, care l-au acuzat de manevre cu medicamente şi presiuni psihologice, medicul Sorin Păun, şeful Spitalului de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti, a cedat.

paun_manager floreasca

Chemat la ordine miercuri seara, de către Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, medicul Sorin Păun a decis că este mai bine, pentru dezamorsarea situaţiei, să-şi prezinte demisia, mai ales că era şeful spitalului cu mandat interimar.

Demisia lui Sorin Păun a fost anunţată chiar de Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, care a precizat că va fi numit, în cel mai scurt timp, un alt şef care să asigure interimatul până la examenul din octombrie, când ar trebui să apară cu şef cu drepturi depline.

Ca şi la intervenţia avută după discuţiile cu medicii demisionari, ministrul Sănătăţii a reclamat, mai degrabă, o problemă de comunicare precizând că “în această seară, doctorul Sorin Păun, managerul interimar al Spitalului Floreasca, mi-a înaintat demisia din funcţia de conducere a unităţii sanitare. În cel mai scurt timp va fi numit un nou manager interimar care să asigure buna funcţionare a acestui spital până la organizarea concursului cel târziu în luna octombrie. Dincolo de problemele de comunicare dintre doctorul Sorin Păun şi parte a personalului din spital, nimeni nu mi-a adus la cunoştinţă elemente care să pună la îndoială onestitatea sa şi calităţile recunoscute de medic chirurg”.

Sorin Păun i-a acuzat pe medicii demisionari de la UPU SMURD Bucureşti că sunt manipulaţi şi că nu vor să efectueze gărzi precum ceilalţi angajaţi ai Spitalului de Urgenţă Floreasca.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version