Atacați din toate părțile de sindicaliști care acuză că este a doua lună la rând în care nu își primesc salariile la timp, reprezentanții Ministerului Educației au oferit versiunea lor asupra poveștii.

Cum era de așteptat, cei de la Minister aruncă vina în altă parte susținând că “noi am dat drumul la banii de salarii încă din 30 ianuarie. În conformitate cu prevederile legale în domeniu, unităţile de învăţământ sunt cele care întocmesc statele de personal şi de plată şi le transmit inspectoratelor şcolare spre validare, iar acestea din urmă transferă sumele pentru plata salariilor către unităţile de învăţământ. Astfel, plata salariilor se realizează de către fiecare unitate de învăţământ în parte, pe baza statelor validate”.

Pe de altă parte, reprezentanții Ministerului au ținut să precizeze că “în timpul întrevederii de joi am stabilit de comun acord că este important să ne întâlnim cu cadrele didactice ori de câte ori este nevoie pentru a răspunde eficient la problemele ce pot apărea”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version