Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: Vela a emis Ordonanța Militară nr. 7 / S-a instituit carantina în orașul Țăndărei / Șoferii de marfă nu se mai supun măsurilor de izolare la domiciliu sau carantinare / Transportul rutier de persoane prin servicii regulate se suspendă în 11 țări / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni s-a amânat / Testele nu au ajuns încă /

Breaking News:
 

Ministrul Deneş s-a trezit după o săptămână: Apa din Argeș pentru București este bună

La o săptămână de la primele reclamații transmise de bucureșteni privind apa de la robinet cu puternic miros de clor, ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a făcut luni o conferință de presă pentru a spune că apa furnizată de Administraţia Bazinală Argeş-Vedea către Apa Nova s-a încadrat în limitele prevăzute de lege.

“Bucureştenii şi opinia publică trebuie să ştie foarte clar de la Apele Române, de la Ministerul Apelor şi Pădurilor, că aceşti parametri s-au încadrat în limitele recomandate, nici măcar în limitele maxime, adică sub 1 mg/l. Din probele prelevate de Adminstraţia Bazinală Argeş-Vedea, apa brută furnizată către Apa Nova a fost în limitele prevăzute de lege. Atât timp cât voi fi ministru al acestui domeniu, fie că este vorba despre inundaţii, fie că este vorba de furnizarea apei brute operatorilor de apă potabilă, cel mai important scop este să pun pe primul plan siguranţa şi viaţa cetăţenilor. Aşa după cum ştiţi, şi la inundaţii am fost prezent în locurile cele mai sensibile, am monitorizat această situaţie din momentul în care am aflat şi am cerut oamenilor din subordine să-mi prezinte în detaliu această situaţie, pe care acum v-am prezentat-o şi dvs.”, a declarat Deneş.

26 Shares