Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Moțiunea de cenzură, pe 17 august. Ciolacu: „E timpul să plecați acasă sau la pușcărie” (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, că PSD va depune în 17 august moțiunea de cenzură anunțată încă de acum două luni.
 

„Un haos imens, o economie pusă la pământ și un șomaj galopant: asta este guvernarea PNL după 9 luni. (…) Gata, s-a umput paharul. PSD nu va mai permite ca România să se scufunde. Pe 17 august PSD va depune moțiune de cenzură. Considerăm că e timpul să plecați acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia”, a spus Ciolacu.
 

El a criticat fiecare măsură a Guvernului PNL, pe care l-a acuzat că împreună cu președintele Klaus Iohannis „a distrus, în numai 9 

„V-au interesat doar alegerile, furturile și cât mai multe funcții pentru clientelă. Nu v-a păsat nicio secundă de sănătatea românilor și traiul lor de zi cu zi. V-au interesat doar alegerile. în timp ce românii erau închiși în case ați devalizat bugetul României. Sute de milioane de euro au ajuns în buzunarele prietenilor de partid. Tot mecanismul infracțional a fost dezvăluit în raportul Curții de Conturi publicat ieri. (…) Orice achiziție a devenit o țeapă pentru stat, dar o mare afacere pentru clientela liberală”, a conchiss Ciolacu.
109 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv