Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

Peste 15.000 de elevi săraci nu au primit tichetele promise de Boloș, care acuză „mecanismul greoi moștenit”

Peste 15.000 de elevi din mediile defavorizate nu au primit tichetele pentru educaţie, în valoare de 500 lei, dar ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, acuză „mecanismul greoi moștenit”.

„Noi avem un mecanism cu Inspectoratele şcolare foarte greoi, pe care l-am moştenit şi pe care intenţionăm să îl schimbăm în totalitate”, a arătat Boloş, marți, la Parlament.

El a precizat că a avut luni seara o discuţie la minister privind interogarea bazelor de date pentru distribuirea acestor vouchere care sunt aşteptate de copii. 

Marcel Boloș a anunțat, anul trecut, că 55.000 de elevi vor primi tichete educaționale de 500 de lei în perioada ianuarie-februarie.

În anul școlar 2022-2023 sunt 405.000 de beneficiari, iar pentru 160.000 au fost virații banii în perioada septembrie-noiembrie, iar alți 190.000 i-au primit la sfârșitul lui decembrie.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv