Incident incredibil petrecut, marţi dimineaţa, în oraşul ceh Prostejov, oraş în care locuieşte Petra Kvitova, fosta dublă campioană de tenis de la Wimbledon.

kvitova

Sportiva de 26 de ani a fost atacată cu un cuţit în propria locuinţa, fiind victima unui jaf. În încercarea de a se apăra Kvitova a suferit o tăietură adâncă la braţul stâng şi a ajuns de urgenţă la spital.

Din fericire, rana suferită nu îi pune viaţa în pericol, dar în mod sigur îi va da planurile peste cap. Kvitova ar fi trebuit să debuteze în noul sezon la Sydney, dar rămâne de văzut dacă se va recupera la timp, cehoaica fiind o jucătoare de braţul stâng, cel la care a şi suferit tăietura.

Presa locală susţine că Kvitova a fost o victimă întâmplătoare, agresorul, care a şi fost reţinut, având în plan să spargă apartamentul, nu neapărat să o agreseze pe sportivă.

Dublă campioană la Wimbledon, în 2011 şi 2014, Kvitova este locul 11 mondial în acest moment, dar a fost chiar locul 2 mondial în octombrie 2011.

În momentul atacului, Kvitova se afla singură în apartament. Cehoaica s-a despărţit în mai de logodnicul ei, hocheistul Radek Meidl, iar de atunci nu au mai apărut informaţii despre o posibilă relaţie pe care să o aibă sportiva.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version