Pe ultima sută de metri înainte de a părăsi fotoliul de ministru al Sănătății, Sorina Pintea, membru în Guvernul Dăncilă demis prin moțiune de cenzură în urmă cu aproape o lună, a numit-o pe protejata lui Vâlcov, juna Adriana Cotel (35 de ani), manager la prestigiosul Institut Fundeni.

Adriana Cotel a fost specialist în biotehnologie la compania Alvogen Romania, un producător de medicamente activ pe piața internă.

Vâlcov a plasat-o însă în vârful celor mai mari instituții din piața de sănătate: în octombrie 2018, în funcția de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului, iar în ianuarie 2019 – preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, instiuție care administrează un buget de 7 miliarde de euro și se îngrijește de soarta celor 16 milioane de asigurați din România.

Adriana Cotel a refuzat să-și publice CV-ul, dar Recorder a descoperit că, în numai trei ani, ea a ajuns licențiată în Psihologie, masterandă, doctorand, asistent universitar și psiholog cu triplă specializare.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version