Kim Jong-Un are un fiu. În vârstă de numai 7 ani, copilul i-ar putea succeda tatălui în fruntea dinastiei comuniste din Coreea de Nord. Și este crescut pentru asta în cel mai mare secret.

Piticul Atomic și muma copiilor săi
Prin 2011, site-urile de știri ruse au fost primele care au dat informația. Iar la trei zile după ce Coreea de Nord a realizat cel de-al șaselea său test nuclear, serviciile secrete sud-coreene au confirmat că Kim Jong-un are un fiu.
Liderul Coreei de Nord s-ar fi căsătorit cu o femeie numită Ri Sol-ju în 2009. Potrivit serviciilor de spionaj sud-coreene, tatăl soției lui Kim Jong-Un este profesor universitar, iar mama sa medic.
Imediat ce s-au căsătorit, cei doi ar fi avut un prim copil, un băiat care astăzi are șapte ani, apoi două fiice – una născută în 2013, cealaltă născută la începutul acestui an.
Ca urmare, băiatul este destinat să-i urmeze la conducere, în cazul în care tatălui i s-ar întâmpla ceva, spun serviciile secrete sud-coreene.
Până la urmă, nu e vorba de reguli de succesiune dinastică precum în familiile regale. Actualul lider va decide cine este cel mai apt să-i urmeze.
De altfel, chiar Piticul Atomic era în familia sa cel de-al doilea copil. Avea un frate mai mare care putea fi ales, dar n-a fost pe placul tatălui.
author avatar
Ilie Radulescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version