Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Premii obținute de elevi din Centrul Alexandru Proca la concursuri de proiecte de cercetare

Trei echipe ale Centrulului Alexandru Proca pentru Inițierea Tinerilor în Cercetarea Stiintifica din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA au obtinut premii la concursuri internationale si nationale de proiecte de cercetare.

Elevul  Cristian Chira a obtinut medalie de bronz la Olimpiada ISEFEST 2018,Tunis, ce s-a desfasurat in perioada 12-17 martie 2018, cu proiectul Microvibrorobots.

Elevul Alexandru Constantin a obtinut locul I la Olimpiada nationala a proiectelor de cercetare – domeniul Biologie, ce s-a desfasurat in martie 2018, Bucuresti, cu calificare la etapa finala pe tara cu proiectul Cercetare in domeniul bionic privind deplasarea prin cili vibratili cu aplicații in  MEMS.

Echipa formată din Bianca Demsorean, Dumitru Feng Yuan, David Peta, a obtinut medalie de bronz la competiția First Step 2018, ce s-a desfasurat in martie 2018, Bucuresti, cu proiectul Aspecte privind electroterapia cu aplicații.

Prin demersurile facute, ICPE-CA isi propune sa identifice excelenta din domeniul cercetarii stiintifice la nivelul elevilor de liceu si, de asemenea, sa construiasca echipe de lucru cu elevi initiati in cercetarea stiintifica.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv