Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Premiul pentru două eleve ale Liceului Internațional de Informatică și ICPE-CA, la INTEL – ISEF 2017 Los Angeles

Una din cele 3 echipe care au participat din partea Centrului “Alexandru Proca” pentru Inițierea Tinerilor în Cercetarea Științifică din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a obținut medalia pentru premiul 4, topica Biomedical Engineering.

Este o medalie pe care România nu a mai obtinut-o in ultimii 4 ani.

Echipa “Medical Reabilitation” este formată din Ana Maria Tudorache si Miruna Ojoga, eleve ale Liceului International de Informatica București.

Competitia s-a desfasurat in perioada 14-20 mai 2017 la Los Angeles, avand peste 1.900 de participanti din 78 tari, insumand aproximativ 900 de proiecte de cercetare.

Trei echipe ale Centrului “Alexandru Proca” pentru Inițierea Tinerilor în Cercetarea Științifică din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA au participat la cea mai mare competitie de proiecte de cercetare pentru elevii de liceu – INTEL-ISEF 2017.

“Prin toate demersurile facute, INCDIE ICPE-CA, prin Centrul Alexandru Proca, sustine pregatirea tinerilor talentati din licee in domeniul stiintific, astfel incat, ulterior, acestia sa fie atrasi in mediul cercetarii-dezvoltarii”, se arată zn comunicatul remis redacției.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv