Florian Bodog, ministrul Sănătății, a ajuns pe lista neagră a premierului Mihai Tudose din cauza epidemiei de rujeolă, dar și din cauza problemei vaccinurilor.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog

Prins la înghesuială, Bodog a promis că va face curățenie în sistem, iar primele vizate sunt DSP Botoșani și DSP Caraș-Severin.

“Sunt unele DSP-uri pline de oameni care nu îşi fac treaba. La trei-patru zile după demiterea celor zece directori executivi şi adjuncţi, m-a sunat un şef de direcţie şi mi-a spus că au fost vaccinaţi toţi copiii catagrafiaţi. Deci se poate, dacă vrei”, a susţinut ministrul Sănătăţii.

Țintele lui Bodog din acest moment sunt Laura Acatrinei, șefa adjunctă a DSP Botoșani, și Dragoș Luca Aureliu, directorul executiv al DSP Caraș-Severin.

Laura Acatrinei a fost acuzată chiar de ministrul Sănătății că, în loc să-și facă treaba, stă pe Facebook pentru a posta bancuri. “Doamna Acatrinei va fi demisă pentru că, în timpul serviciului, în loc să facă promovarea vaccinării, stă pe Facebook și postează bancuri. Dar asta ține și de conștiința fiecăruia dintre noi”, a fost mesajul transmis de Bodog.

În cazul DSP Caraș-Severin, ministrul Sănătății a anunțat că va trimite Corpul de control pentru a vedea care este situația exactă. Au fost înregistrate 1.100 de cazuri de rujeolă și trei decese în Caraș-Severin, dar Dragoș Luca Aureliu refuză să demisioneze pe motiv că nu are nicio vină.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version