Într-o perioadă în care elevii au fost ocupați cu examenele de BAC sau Capacitate, numeroși profesori și-au încercat și ei norocul la examenul pentru titularizare.

Și deși în mod normal ar trebui să fie un exemplu pentru viitorii lor elevi, dascălii s-au întrecut și ei în ilegalități, astfel că zeci dintre ei au fost eliminați de la examenul pentru titularizare.

Conform romaniatv.net, un caz aparte îl reprezintă o profesoară din Pitești, care a fost prinsă copiind după un telefon ascuns tocmai în lenjeria intimă.

Profesoara a fost dată de gol de mișcările nefirești. A recunoscut că avea copiuțe și a fost dată afară din examen. Pe hol, supraveghetorii au convins-o să le ‘predea’ fițuicile. Nu mică le-a fost mirarea când profesoara a recunoscut că avea un telefon în lenjeria intimă, telefon pe care notase răspunsurile la întrebări.

Oamenii au lăudat-o pentru curajul de a recunoaște, pentru că nu aveau voie să o percheziționeze, dar sursa citată susține că profesoara nu a mai fost văzută de la acel incident, iar ea refuză să mai iasă din casă de rușine.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version