Sute de angajați din Sănătate au înfruntat ploaia torențială care s-a abătut asupra Capitalei marți dimineața și au protestat în fața sediului Ministerului Muncii.

14329945_1079441292152020_8619894062733969562_n

Este o acțiune de protest cuprinsă în planul sindicaliștilor de a atrage atenția asupra condițiilor de lucru din unitățile spitalicești. Oamenii sunt nemulțumiți de salarii, de condițiile în care trebuie să-și facă treaba și, mai ales, de noua Lege a Salarizării despre care spun că nu elimină discrepanțele și că îi obligă pe medici să facă gărzi suplimentare plătite mai prost decât se vehicula inițial.

Sindicaliștii de la Sanitas sunt nemulțumiți de rezultatele discuțiilor avute marți cu reprezentanții Ministerului Sănătății și afirmă că vor continua să picheteze atât sediul acestui minister, cât și pe cele ale Ministerelor Finanțelor și Sănătății sau Palatul Parlamentului.

Sindicaliștii nu renunță la ideea ca începând din 31 octombrie toți cei de la Sanitas să intre în grevă generală, dar speră ca până atunci autoritățile să găsească soluții pentru revendicările lor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version