Pentru a doua lună la rând, zeci de mii de profesori nu își vor primi salariile la timp din cauza problemelor create de revoluția fiscală impusă de PSD și ALDE.

sursa foto libertatea.ro

Oamenii se tem că, după ce că au salarii mici sau foarte mici, vor ajunge la cheremul politicienilor și își vor primi banii în funcție de cheful acestora.

De aceea, o delegație alcătuită din zeci de sindicaliști a mers joi la sediul Ministerului Educației pentru a da un ultimatum autorităților.

Cum era de așteptat, ministrul Valentin Popa s-a făcut nevăzut, astfel că delegația a fost primită de câțiva secretari de stat. În plus, alte câteva sute de profesori au protestat în dreptul sediului Ministerului Educației.

Sindicaliștii le-au transmis secretarilor de stat că le-a ajuns cuțitul la os și că se pregătesc de grevă generală, dar și de boicotarea examenului de Bacalaureat.

Reprezentanții ministerului au încercat să joace cartea șantajului emoțional, respectiv că elevii nu ar trebui să sufere. Apoi, ei au recunoscut că, de fapt, nu pot juca decât rolul mesagerului și că nu au soluții pentru revendicările sindicaliștilor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version