Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

SNSPA: Admitere online la studii de licenţă şi masterat

Admiterea la programele de studii universitare de licenţă organizate de Facultatea de Administraţie Publică, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice şi Facultatea de Management din cadrul SNSPA se va realiza online, pe baza mediei examenului de Bacalaureat.

Condiţiile de admitere, precum şi taxele de înscriere rămân neschimbate faţă de cele de anul trecut, informează SNSPA, prin intermediul unui comunicat de presă.

Candidaţii vor accesa platforma admitere.snspa.ro, în perioada înscrierilor, 7 – 14 iulie, vor completa câmpurile obligatorii, vor încărca documentele fotografiate/scanate şi vor selecta programele de studii şi forma de învăţământ (ZI/ID) din cadrul facultăţilor pentru care optează.

Facultatea de Ştiinţe Politice îşi selectează candidaţii încă din primăvară. Aceştia au posibilitatea de a participa la două sesiuni de pretestare online, care constau în rezolvarea prin mijloace electronice a unui test grilă la una dintre următoarele discipline, la alegere: Economie, Filosofie, Istorie, Limba română, Logică, argumentare şi comunicare, Matematică, Psihologie sau Sociologie. Pentru a fi admişi, după susţinerea examenului de Bacalaureat, candidaţii preînscrişi la Facultatea de Ştiinţe Politice vor încărca în platforma de admitere online dovada promovării examenului de Bacalaureat. Ierarhizarea candidaţilor declaraţi admişi se va face pe baza notei obţinute la proba susţinută în cel puţin una din cele două sesiuni de pretestare online. Dacă un candidat participă la ambele sesiuni de pretestare va fi luată în considerare nota cea mai mare pe care a obţinut-o.

Pe 18 iulie, SNSPA va afişa lista tuturor candidaţilor admişi la cele patru facultăţi din cadrul universităţii. După afişarea listelor cu toţi candidaţii admişi pe locurile de la buget şi taxă, fiecare candidat va confirma locul la programul de studii la care a fost admis şi se va înmatricula.

Calendarul admiterii la cele 11 programe de licenţă organizate la SNSPA poate fi consultat pe website-ul admitere.snspa.ro, menţionează sursa citată.

În perioada 10 – 21 iulie, SNSPA organizează înscrieri online pentru admiterea la programele de masterat. SNSPA are un portofoliu care cuprinde 58 de programe de masterat, în domenii precum: ştiinţe politice, ştiinţe administrative, drept, ştiinţe ale comunicării, sociologie, relaţii internaţionale şi studii europene şi management. Platforma de admitere online oferă posibilitatea candidaţilor de a alege masterate din oferta educaţională a tuturor structurilor academice din SNSPA.

Concursul de admitere la studiile universitare de masterat cuprinde două etape: înscrierea online şi admiterea. Condiţiile de admitere sunt stabilite în funcţie de domeniul fiecărui masterat şi presupun o singură probă de concurs.

Pentru a fi admişi la masteratele SNSPA la care s-au înscris, candidaţii vor încărca în platforma de admitere online dovada promovării examenului de licenţă. După afişarea listelor cu toţi candidaţii admişi pe locurile de la buget şi taxă, fiecare candidat va confirma locul la programul de studii la care a fost admis şi se va înmatricula, conform calendarului anunţat de fiecare facultate în parte.

Calendarul admiterii la cele 58 de programe de masterat organizate la SNSPA poate fi consultat pe website-ul admitere.snspa.ro.

SNSPA organizează sesiunea de admitere la studii universitare de doctorat în luna septembrie, în următoarele domenii: ştiinţe politice (începând din anul 2000), ştiinţe administrative (începând din anul 2001), sociologie (începând din anul 2008), ştiinţele ale comunicării (începând din anul 2008), management (începând din anul 2019). Detalii despre admitere, pe doctorat.snspa.ro.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv