Cu ocazia împlinirii a 95 de ani de existență, Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Prof. Dr. Alexandru Obregia” a organizat, vineri, Conferința ”Asistență modernă în psihiatrie și neuroștiințe”.

La evenimentul ce a avut loc la Crystal Palace Ballrooms București au participat personalități marcante din domeniul psihiatriei din țară și străinătate.

Acești specialiști au vorbit despre importanța și realizările științifice ale corpului medical din Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Prof. Dr. Alexandru Obregia”, despre cei 95 de ani de istorie, dar și despre modernizarea și investițiile care se fac în unitatea medicală, una dintre ele fiind camera de gardă pentru psihiatrie pediatrică ce va fi inaugurată în ianuarie, anul viitor.

Sesiunile de comunicări științifice se vor desfășura pe parcursul a două zile și vor aduce în dezbatere ultimele rezultate ale cercetărilor și studiilor științifice interne și internaționale în domeniul psihiatric.

O atenție deosebită va fi acordată medicației în boala psihică, dezvoltării neuropsihiatrice a copilului și adolescentului, tulburările de spectru autist, distrofia musculară sau epilepsia la copii.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version