Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Structura anului școlar 2021-2022, schimbată. Ordinul, semnat de Cîmpeanu

Printr-un ordin semnat de ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, structura viitorului an şcolar 2021-2022 va fi modificată, astfel că semestrui I se va încheia înainte de sărbătorile de iarnă.

Cîmpeanu a precizat că acesta este o abordare „conformă cu aşteptările elevilor”, însă care „va crea dificultăţi multor cadre didactice”, dar acestea trebuie să se implice, astfel încât să existe „o structură logică a anului şcolar”.
 
Elevii vor avea trei vacanţe: de iarnă, primăvară şi vară. Pentru grădiniţe şi învăţământul primar se va adăuga săptămâna de vacanţă din luna octombrie.
 
Semestrul I va avea o durată de 14 săptămâni, iar semestrul al II-lea, 20 de săptămâni, dintre care una va fi „Şcoala altfel”.
 
Ministrul a spus că vor fi excepţii în cazul filierei tehnologice, dar și a anilor terminali, pentru care anul şcolar va avea 32 de săptămâni.
2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv