O acțiune menită să conștientizeze bucureștenii despre pericolele hipertersiunii arteriale – afecțiune care cauzează 62% dintre decesele provocate de bolile de inimă – va avea loc marți, 22 mai, în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din București, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Hipertersiunii Arteriale.

Cei interesați vor afla direct de la cadrele medicale cum să-și mențină sănătatea inimii, precum și informații utile pentru sănătatea celor apropiați.

Întrebări la care veți găsi răspunsul:

Ce faci dacă ești diagnosticat cu hipertensiune arterială?
Ce ai de făcut dacă părinții tăi sunt hipertensivi?
De câte ori, când, unde și cum trebuie să îți măsori corect tensiunea arterială?

Acțiunea are loc între orele 13.00 și 20.00 în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), în zona statuii domnitorului – intrarea dinspre str. Baba Novac.

Specialiști în Cardiologie, Medicină Internă, Diabetologie, Psihologie sau Sport vă vor explica de ce este important tratamentul pentru hipertensiune, de ce în prezent mulți tineri sunt diagnosticați cu boli ale inimii, dar vor fi și sfaturi utile pentru un stil de viață sănătos.

Evenimentul este organizat de Houston NPA, în parteneriat cu Primăria Capitalei și Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version