Sute de bucureșteni au fost ținuți la coadă, luni, la cel mai mare centrul de vaccinare din țară, situat de la Romexpo, după ce transportarea dozelor a fost întârziată 8 ore de Institutul Cantacuzino.

Șefa centrului de vaccinare, Carmen Noapteș, a declarat la ora 15.00, într-o intervenție telefonică la Digi 24: „S-a întârziat transportul de vaccinuri. A fost vorba despre o întârziere din partea institutului și atât”.

Chestionată despre faptul că s-au format o coadă enormă, de sute de oameni fără distanțarea prevăzută de noile restricții inmpuse de Guvernul Cîțu, șefa centrului de vaccinare s-a spălat pe mâini, încercând să minimizeze gravitatea faptului că acea coadă s-a format începând de la ora 8.00, chiar de către oamenii programați începând de la acea oră.

„Noi i-am rugat să păstreze distanțarea, numai că au venit foarte mulți și de la celelalte ore, de aceea. Eu am ieșit afară la ora 13.00 și le-am spus că după ora 15.00 vor veni vaccinurile în centru și așa s-a întâmplat. Au venit toate vaccinurile pe care noi l-am comandat. Este un număr suficient. Nu trebuie să intre în panică. Prin sms noi nu avem posibilitatea să-i informăm. Din momentul acesta sunt vaccinate zeci de persoane. Ca și timp, vor fi vaccinați până la sfârșitul zilei”, a răspuns ea întrebărilor.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version