Corina Gabriela Ioniţă este una dintre sutele de persoane afectate de tragedia din Club Colectiv, de pe 30 octombrie.

corina

Prezentă la concertul “Goodbye to Gravity” din acea seară, Corina a suferit arsuri grave pe 40% din suprafaţa corpului din cauza incendiului izbucnit în Club Colectiv.

A scăpat cu viaţă şi a fost transportată ulterior în Marea Britanie. Aflată încă într-un program de recuperare, Corina a ieşit la atac şi a postat un mesaj incredibil pe un celebru site de socializare.

Printre altele, tânăra susţine că “în România nu există un plan pentru sprijinirea victimelor. Deşi am avut scrisoare din partea medicilor englezi, domnii de la Elias probabil s-au simţit scoşi de sub vizorul presei şi au început să se comporte glaciar, aşa cum o fac de cele mai multe ori. Mi s-a urat succes în a-mi rezolva singură problemele cu concediul medical, cu comandarea mănuşilor compresive sau cu găsirea unui fizioterapeut bun”.

Mai mult, Corina îşi permite chiar şi un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, despre care spune că nu a fost deloc inspirat când a comandat organizarea unei petreceri pentru răniţii şi familiile celor decedaţi.

“Cocktail-necocktail, totul este un fals”, a fost mesajul tinerei. Corina este profund dezamăgită de iniţiativa preşedintelui care i-a chemat luni pe răniţii din Colectiv şi pe familiile celor decedaţi la un concert susţinut, la Palatul Cotroceni, de corul Madrigal.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version