Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan vrea să îl demită pe șeful Direcției Juridice a PMB / Numai că Adrian Iordache a acupat funcția prin concurs /BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Victimele Crăciunului: Peste 1.500 de apeluri la Ambulanţa Bucureşti

În Ajun și de Crăciun au apelat la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov 1.559 de persoane, dintre care 264 pentru probleme digestive.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, Alis Grasu, 924 dintre solicitări au prezentat cod roşu şi galben de urgenţă.

“Au fost şapte persoane persoane fără adăpost raportate la adăposturile Capitalei, au fost 23 de fracturi, luxaţie şi entorse şi 264 de afecţiuni digestive. Restul au fost diverse afecţiuni pentru care se cheamă ambulanţa, chiar şi în urma unui accident rutier”, a declarat Alis Grasu, pentru Mediafax.

Nouă spitale de urgenţă asigură asistenţa medicală de urgenţă în perioada 24-26 decembrie, a anunţat Direcţia de Sănătate a Municipiului Bucureşti (DSPMB), precizând că Serviciul de Ambulanţă al Capitalei are un program de muncă normal.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv