Crăciun de coşmar pentru zeci de turişti care au decis să petreacă de sărbători la o pensiune din Suceviţa.

salvare, ambulanta 1 0-Jean-Mihai PALSU

Oamenii au acuzat simptome de toxiinfecţie alimentară, respectiv dureri abdominale, vărsături şi diaree, după ce au consumat mai multe bucate gătite cu apa dintr-un râu care trece prin apropiere.

Aproape 60 de persoane au fost transportate de urgenţă la spitale din Suceava şi Rădăuţi. Oamenii au alertat şi Direcţia de Sănătate Publică din Suceava, dar li s-a transmis că inspectorii pot veni în control abia luni.

Patronul pensiunii a fost la un pas de a fi linşat, după ce le-a transmis turiştilor că dacă nu le convin bucatele gătite ar trebui să consume mâncarea pe care şi-au adus în portbagaj.

Conform România TV, autorităţile din zonă susţin că în urmă cu două sau trei săptămâni alte câteva zeci de turişti au avut probleme asemănătoare după ce au consumat bucate gătite la pensiunea respectivă.

Din păcate nu a fost singurul caz de toxiinfecţie alimentară în masă din această perioadă. Zeci de persoane au fost internate şi la Constanţa cu toxiinfecţie alimentară, după ce au consumat produse expirate de la autoservirea unui cunoscut hipermarket. Reprezentanţii instituţiei au fost amendaţi deja cu 30.000 de lei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version