Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat creşterea voluntară cu 200 de lei, scutită de taxe, a salariului minim / PARLAMENT: Legea offshore a primit votul final la Camera Deputaților și merge la promulgare la Iohannis

Breaking News:

Anglia: Angajații din sănătate, obligați să se vaccineze anti-COVID până la 1 aprilie 2022

Toți cei 1,2 milioane de angajați din sistemul public de sănătate şi asistenţă socială din Marea Britanie vor fi obligați să se vaccineze anti-COVID, până la 1 aprilie 2022, a anunțat, marți,  Guvernul britanic.

Decizia a fost luată după o consultare pe acest subiect, dar este încă la nivel de intenție. Nu însă și în cazul lucrătorilor din căminele pentru vârstnici, unde obligaţia vaccinării complete intră în vigoare începând de joi, 11 noiembrie. 

„Trebuie să evităm răul ce poate fi prevenit, să protejăm pacienţii (…). Intenţionăm să impunem această condiţie începând de la 1 aprilie”, a declarat ministrul Sănătăţii, Sajid Javid, în Parlament.

Angajaţii care nu vin în contact direct cu pacienţi sau care au contradicţii medicale la vaccinare vor fi exceptaţi, a precizat el.

Sajid Javid a citat cele mai recente cifre conform cărora 90% din personal a primit cel puţin două doze de vaccin, chiar dacă în unele spitale „procentul este mai apropiat de 80%”.

33 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv