Incident inedit petrecut, duminică, pe peronul unei gări din orașul german Munchen.

Arnold si politistul care l-a prins asupra faptei
Arnold si politistul care l-a prins asupra faptei

Polițiștii au fost obligați să-l rețină pe Arnold Schwarzenegger, mare actor de la Hollywood și fost guvernator al Californiei, după ce acesta a încălcat una dintre legile devenite celebre după ultimele atacuri teroriste.

Conform justiției germane, nu mai ai voie să mergi pe bicicletă prin mijlocul unor zone aglomerate sau care deservesc transportul public.

Însă Arnold Schwarzenegger nu a știut și a fost prins împreună cu bodyguardul său plimbându-se cu bicicleta prin mijlocul unei gări supraaglomerate, mai ales în condițiile în care orașul Munchen este plin de turiști în această perioadă grație Oktoberfest.

Inițial, a fost prins bodyguardul său, iar când acesta le-a spus polițiștilor că trebuie să se grăbească pentru a-l prinde pe Arnold din urmă, oamenii de ordine au crezut că este o glumă.

În cele din urmă, pentru a nu-și complica viața cu polițiștii, bodyguardul s-a întors cu Arnold și le-a demonstrat acestora că nu glumește.

Schwarzenegger și bodyguardul său au fost reținuți pentru câteva zeci de minute, perioadă de timp în care actorul s-a justificat spunând că nu știa despre existența legii respective și că are probleme la mers, din această cauză preferând să se deplaseze cu ajutorul bicicletei.

Cei doi au scăpat cu avertismente, iar pe post de pedeapsă Arnold a acceptat să-și facă un selfie cu ofițerul de poliție care l-a “prins” încălcând legea.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version