Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Benjamin Netanyahu, operat în timp ce mii de manifestanţi israelieni îi cer demisia și vor alegeri

Premierul Benjamin Netanyahu a fost operat de hernie, în timp ce mii de manifestanţi israelieni îi cer demisia și organizarea de noi alegeri.

Mii de manifestanţi s-au adunat duminică, pentru a doua zi consecutiv, în faţa parlamentului israelian la Ierusalim, nemulțumiți de modul în care „Bibi” a gestionat războiul din Gaza.

În momentul manifestaţiei, Benjamin Netanyahu a ţinut o conferinţă de presă, în care a declarat: „Alegeri acum, în plin război, ar paraliza Israelul pentru cel puţin şase luni. Ele ar paraliza negocierile pentru eliberarea ostaticilor noştri (…), lucru pentru care Hamas s-ar felicita în primul rând”.

Ulterior, premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost operat duminică de o hernie, a anunţat într-un comunicat biroul acestuia, precizând că intervenţia a avut loc „sub anestezie generală”.

Intervenția chirurgicală s-a terminat fără complicații medicale.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv