Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Orban îi ia apărarea lui Iohannis pentru numirea procurorilor șefi Scutea și Hosu / ”Și Kovesi a avut aviz negativ de la CSM” / POLITICĂ: PSD va boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II, pentru a menține interimar Guvernul Orban I / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Boris Johnson a fost ales președintele conservatorilor și va fi prim-ministru la Londra

Boris Johnson a fost ales, marți, noul președinte al conservatorilor britanici și urmează să preia șefia Guvernului de la Londra, câștigând detașat scrutinul.

Astfel, fostul primar al Londrei (în două mandate, 2008 – 2016) și ex-șef al diplomației britanice a obținut 92.153 de voturi, din totalul de 159.000, față de 46.656 voturi pentru Jeremy Hunt, ministrul Afacerilor Externe. 

Boris Johnson va obține nominalizarea pentru postul de premier miercuri după-amiază, după o vizită la regina Elisabeta a II-a. 

El va fi premier după ce Theresa May și-a anunțat demisia, confruntată cu desele rebeliuni interne de partid pe tema strategiei pentru Brexit.

În primul său discurs de lider al Partidului Conservator, Boris Johnson a anunțat că va livra Brexitul până la data-limită de 31 octombrie. El este susținătorul unei ieșiri din UE fără acord cu blocul comunitar.

Boris Johnson și-a început cariera ca ziarist, corespondent pentru The Times și The Daily Telegraph.

62 Shares