Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Amenzile mărite pentru lipsa rovinietei se aplică de sâmbătă, 20 august / POLITICĂ: Premierul Ciucă și ministrul Energiei, Virgil Popescu, analizează la Sinaia reglementarea prețurilor la energie așa cum cere PSD / 

Breaking News:

Boris Johnson demisionează forțat, părăsit de mai mulți miniștri și secretari de stat

Boris Johnson și-a depus mandatul prim-ministru al Marii Britanii, joi, după ce mai mulți miniștri și secretari de stat au demisionat din Guvernul de la Londra. El a demisionat și din postura de lider al conservatorilor, dar va sta premier interimar până în toamnă, când vor fi alegeri.

În mod surprinzător, Johnson supraviețuise acuzațiilor că a ținut o serie de petreceri la reședința sa de premier în perioada restricțiilor impuse de pandemiei.

I-a fost însă fatal scandalul numirii în funcție a adjunctului său, cunoscut pentru nenumărate acuzații sexuale aduse inclusiv din partea conservatorilor. Scandalul a durat circa două luni până când el să cedeze.

Inițial, Boris Johnson anunțase că nu demisionează, invocând situația din Ucraina – invadată de aproape 5 luni de trupele ruse.

Marți, el a declarat că nu știa despre aceste scandaluri, iar apoi a recunoscut că avea cunoștință – practic, a mințit.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv