După ce lumea a aflat că Boris Johnson a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19 și că de 10 zile prezintă simtome ale noului coronavirus, ieri BBC a anunțat că premierul Marii Britanii primește oxigen. Iar de azi este la Terapie Intensivă și este legat la aparate!

Înainte de a fi legat la aparate, Boris a prezidat o ședință a Guvernului Marii Britanii

Premierul Johnson este internat la Spitalul Sf. Thomas din  centrul Londrei la terapie intensivă. Întrebarea serioasă: Cine se află acum la conducerea Guvernului?

De peste ocean, președintele Trump le-a cerut companiilor farmaceutice de top să-l trateze pe Boris Johnson și să i se administreze un tratament experimental!

De peste Urali, Țarul Putin i-a transmis lui Boris „…Sunt sigur că energia, optimismul şi simţul umorului vă vor ajuta să învingeţi boala”!

Aici e locul unde Boris este legat la aparate!

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a devenit pe 27 martie primul lider al unei mari puteri care a anunţat că este pozitiv la coronavirus. El a intrat în izolare într-un apartament al reşedinţei oficiale din Downing Street, iar vineri a anunţat că are în continuare febră. Duminică, Downing Street a comunicat că, “la recomandarea medicului său, prim-ministrul a fost internat în această seară pentru teste”.

Starea premierului britanic Boris Johnson nu s-a modificat, au indicat marţi două surse apropiate şefului guvernului, internat luni într-un spital din Londra şi transferat în cursul după-amiezii la terapie intensivă în urma agravării simptomelor de COVID-19.

Boris și teleconferințele

Liderul conservator britanic este singurul şef de guvern sau de stat al unei mari puteri ce a contractat boala, care a făcut peste 73.000 de morţi în lume.

author avatar
Mircea Popescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version