Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Covid-19. Cozi kilometrice la Kulata, singura vamă deschisă de Grecia cu Bulgaria

Autoritățile din Grecia au închis miercuri, 1 iulie, două dintre punctele de trecere a frontierei terestre cu Bulgaria, menținându-l deschis doar pe cel de la Kulata-Promachona, astfel că, în scurt timp, s-au format aici cozi kilometrice.

(sursa foto Facebook / Emil Gabriel / Forum Grecia)

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis că accesul rutier pe teritoriul Greciei este permis, în perioada 1-15 iulie, printr-un singur punct de trecere a frontierei bulgaro-elene, respectiv Kulata-Promachonas. Măsura a fost luată ca urmare a introducerii obligativității completării formularului electronic, prin intermediul căruia să poată fi asigurată evidența celor care merg în această țară.

Românii care doresc să meargă cu autocarul sau mașina în vacanță în Grecia sunt nevoiți acum să facă un ocol de circa două ore în Bulgaria, trecând prin Sofia, față de 8 – 10 ore cât parcurgeau pentru a ajunge la celelalte două puncte de trecere a frontierei de la granița cu Grecia.

73 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv