La sfârșitul săptămânii trecute, o crimă oribilă a șocat întregul oraș Chișinău, capitala Republicii Moldova.

Anastasia Cecati si sotul ei, Alexei

Anastasia Cecati, o actriță în vârstă de numai 29 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei, Alexei Mitachi, un medic stomatolog de 34 de ani.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit duminică dimineața. Anastasia prezenta mai multe urme de înjunghiere. În plus, i-a fost tăiat gâtul.

La scurt timp după ce i-a luat viața soției sale, Alexei s-a sinucis aruncându-se de la etajul al șaptelea al blocului în care cei doi locuiau.

S-au vehiculat mai multe variante în legătură cu motivul care a dus la producerea acestei tragedii, dar nimănui nu-i venea să creadă ce s-a întâmplat, mai ales că cei doi erau tineri, frumoși, aveau un copil de numai trei săptămâni împreună și păreau că duc o viață extrem de fericită, amândoi având succes pe partea profesională.

După câteva zile, însă, presa de peste Prut anunță că ancheta a scos la iveală lucruri uluitoare. De fapt, relația dintre cei doi era extrem de încinsă.

Gelos din fire, Alexei obișnuia să-și altoiască soția în repetate rânduri. De aceea, Anastasia a acceptat mai multe contracte de prezentare de modă în Dubai, pentru a se menține la distanță de soțul cel vulcanic.

Medicului i-a pus capac faptul că Anastasia l-a amenințat că își va lua și copilul cu ea în Dubai și i-a cerut sume importante de bani pentru a-și mai putea vedea copilul.

Există informații conform cărora femeia i-ar fi cerut soțului ei 1.000 de euro în avans plus banii necesari pentru a-și deschide o clinică stomatologică pe numele ei în Dubai.

Alexei nu a acceptat condițiile impuse și a recurs la oribilul gest care, în cele din urmă, a îndoliat practic două familii și a lăsat o fetiță de doar trei săptămâni pe drumuri.

Mama Anastasiei a întreprins demersurile necesare pentru a prelua custodia copilului.

Anastasia Cecati era fotomodel, actriță și cântăreață și a devenit celebră în România după apariția în serialul Las Fierbinți.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version