Din păcate românii își dau din nou în petec peste hotare și fac de râs numele țării noastre.

sursa foto ziaruldeiasi.ro

De această dată, doi adolescenți din Iași au fost reținuți la Palermo, fiind acuzați de comiterea infracțiunilor de jaf și omor. 

Florin Buzilă, de 19 ani, și Paul Todirașcu, de 18 ani, au fost reținuți de autoritățile italiene în legătură cu o crimă comisă în octombrie anul trecut, la Cerda, localitate situată la circa 45 de kilometri de Palermo.

Uluitor este faptul că victima celor doi este nimeni alta decât soția unui verișor al lor, o femeie în vârstă de 28 de ani și care lasă în urmă o fetiță de numai 11 luni.

Conform gazetaromaneasca.com, cei doi tineri au mers la casa vărului lor, știind că bărbatul este plecat la muncă. Au intrat peste femeie în casă și au sugrumat-o chiar de față cu micuța.

Tinerii au plecat cu 300 de euro. Femeia a fost găsită fără suflare chiar de către soțul ei, care inițial a fost considerat principalul suspect în această poveste.

Ulterior, anchetatorii au găsit urme lăsate de Buzilă și Todirașcu la fața locului. Totuși, italienii au avut nevoie de trei luni pentru a-i descoperi și captura pe cei doi criminali.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version