Magistrații italieni i-au condamnat zilele trecute la câte 14 ani de închisoare pe frații Arturo și Ciprian Cioffo, din Caserta.

sursa foto gazetaromaneasca.com

Cei doi bărbați au fost găsiți vinovați de comiterea infracțiunii de omor calificat după ce, în mai 2015, au ucis-o pe românca Mariana Veronica Sologiuc, împușcând-o de trei ori în cap.

Conform gazetaromaneasca.com, crima s-a produs în Villa di Briano, din regiunea Caserta, unde femeia deținea un local. Mariana a fost împușcată de trei ori în cap, în stil mafiot, iar trupul neînsuflețit a fost lăsat în spatele unei biserici din orașul respectiv.

Autoritățile italiene au avut nevoie de mai bine de opt luni pentru a-i captura pe cei doi frați italieni. Inițial, ei luaseră câte 30 de ani de închisoare pentru crima comisă.

Conform sursei amintite, motivul crimei a fost o datorie de 500 de euro pe care femeia o avea față de cei doi frați. Mariana Veronica Sologiuc avea 35 de ani și era iubita lui Cipriano Cioffo, de 41 de ani.

Cei doi erau implicați în mai multe afaceri necurate, precum escrocherii cu asigurări și trafic de autoturisme. De altfel, Mariana Veronica Sologiuc, fostă prostituată, a făcut închisoare în Italia. A fost găsită vinovată de trafic de persoane, după ce trei femei din Suceava, județul din care provenea și Mariana, au acuzat-o că le-a luat importante sume de bani, asigurându-le că le va găsi de lucru, iar ulterior le-a pus să se prostitueze. În urma femeii au rămas doi copii, unul de doi ani și unul de 11 ani.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version